Långfredag med snö

Långfredag med massor av snö i Göteborg!
Göteborg som har varit ett löparmecka hela vintern, inget behov av Portugal här inte.                                                            Påsksnö


Två härliga spring i Skatås hittills denna vecka och en Texas Hold´em kväll som även det kräver sin man. Som tur var vad det bara spel om marker. Som sagt 18km i gott tempo har det blivit och om jag hittar en uppskottad slinga blir det nog ytterligare några kilometer innan veckan är slut.


Nu när jag läst jogg.se och förståsigpåarna säger att man skall veva med armarna mera så sitter man numera med trötta armar i stället för trötta ben, konstigt. Fantastiskt förresten vad det lätt blir experter på ett sådant ställe. Samma personer kastar sig in i alla ämnen som dyker upp. Och nog sjutton har de åsikter om det mesta. Skoj med entusiastiska människor förstås.


Samtidigt om undertecknad börjar känna att formen är på väg tillbaka och det onda i hälsenan lagt sig på en nivå som väl får accepteras så rapporterar Samir om ny skada. Ett knä som värker efter en runda på 16,5 km.
Tror sjutton det. Spring inte så långt! Du klarar varvet lätt som en plätt ändå. Eller kolla på jogg.se vad experterna säger.

Men det finns ju hjälp enligt reklamen,10 minuter på vibrationsplatta är samma som två timmar träning. Härligt!


Glad Påsk
     Christer


Kommentarer
Postat av: Samir

Glad påsk själv!

Jo det finns många experter i ämnet. Tyvärr finns det lika många åsikter som experter, främst när det gäller rehabilitering.

Nu blir det alltså antingen fullständig vila, vanlig träning, vattenlöpning, motionscykel, löpband eller möjligtvis operation...
:)

2008-03-21 @ 20:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0