Trippmätare t.o.m V.12

Påskveckan summeras på olika vis beroende på vilken sida om Älvsborgsbron man sitter och spekulerar. Christer fick en behaglig löpvecka med fin vinternatur som sällskap och till det en värmande bastu som tröst för trötta leder. Samir gick på pumpen rejält under ett långpass och skadade knät och drog senare på sig en vinterförkylning.



Allt detta innebär att Christer knaprar in ytterligare några kilometer. 26 000 meter joggades ihop av löparen som huserar på andra sidan Älvsborgsbron och runt 12 500 meter kan räknas in på joggaren som bor på fastlandet. Den totala sträckan var ju 16,5 km men ovan nämnda knätrassel gör att Samir fått reducera en aning för att inte behöva skämmas vid pressläggning av detta inlägg.

Trippmätare t.o.m V.12

Den skarpsynte märker eventuellt att de två kurvorna haft olika resor från starten i höstas. Christer startade ju starkt och kunde med enkelhet hålla uppstickaren bakom sig de första veckorna.



Det hela illustreras självklart med en graf som visar hur formkurva/skadeläge/hälsotillstånd varierat den senaste tiden.

Formkurva

Som avslutning vill vi uppmärksamma jubileumet som hölls tidigare i veckan. Flera av våra trogna läsare har redan hört av sig med blomsterkvastar och gratulationer men för er som hittat hit för första gången kan vi meddela att Långfredagens inlägg blev vårt hundrade bidrag till bloggvärlden. Stort tack till Christer som axlade manteln och tog oss över till den andra sidan!

Repris någon?  --> http://gbgjogg.blogg.se/2008/march/langfredag-med-sno.html



Sov gott och glöm inte klistervallan vid nästa löppass om ni är i västsverige och joggar!

/g b g j o g g

Kommentarer
Postat av: CJ

Sitter här med rummet fullt med blommor. Väldigt många som vill fira hundrade blogginlägget och det är ju kul. Men ute är det inte kul. Inget lunchspring idag p g a snöfall.
Vi hörs


Christer

2008-03-25 @ 09:30:09
URL: http://gbgjogg.blogg.se
Postat av: slimslender

Grattis !

Jag gillar er trippmätare. Det skulle vara en funktion i Sporttracks eller hur ? Hur är det med knät och förkylningen ? Hoppas att du repar dig snart, du har ju varit hälsan själv hela vintern (i alla fall jämfört med mig....) spring lugnt.

2008-03-25 @ 10:46:39
URL: http://slimslender.blogg.se
Postat av: Samir

Nu när jag trodde att vintern var över så packade jag in immunförsvaret tillsammans med övriga vintertillbehör och sedan kom förkylningarna som ett brev på posten.

Den släpper väl snart men hur lång tid det tar att läka ett sargat knä det vet jag inte riktigt. Funderar på att kontakta en ortoped för lite råd.

//S

2008-03-25 @ 12:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0