4 st gbgjoggare

Igår slog gbgjogg nytt deltagarrekord. Sammanlagt fyra joggare var ute i spåren kring Skatås på lunchen!Alla hade vi olika förutsättningar och mål med vår träning och därför sprang vi tre olika rundor.

  • Christer höll fanan högt och sprintade runt 8'an i sub-4:20-fart.
  • Samir tog sig an den yngsta medlemmen (CM) som har som första delmål att spräcka 26-minutersgränsen på femman. Idag var vi ca 30 sekunder från utsatt mål efter att ha kämpat tappert i hettan.
  • Fjärde medlemmen PN är också mycket nära sitt utsatta mål för 2,5'an - denna dag var han endast åtta sekunder ifrån att kunna titulera sig "joggare". Nästa gång så går det säkert!

Skatåsfemman med CM
(Hastighet och stigning på femman)

För mig och Christer känns det tryggt att framtiden för gbgjogg är säkrad nu när gamla skador gör sig påminda igen. Samir besväras av löparknät som återkom efter Göteborgsvarvet och Christers hälsenor blir värre och värre för var dag som går. Det är klent virke i oss och vi är inte sena att gnälla om det smärtar någonstans!


Nu väntar ytterligare lite vila men förhoppningsvis återkommer vi med nya träningsrapporter rätt snart.

/g b g j o g g  - Fyra aktiva medlemmar!

Kommentarer
Postat av: slimslender

Skönt att höra att återväxten är säkrad. Ni får övertala de nya att skriva om sina efarenheter så vi trogna (nåja) läsare får nått att bita i ;-)

2008-05-30 @ 11:05:55
Postat av: Samir

Vi har meddelat nykomlingarna att de får gå hem och sammanfatta sina intryck så här långt.

2008-05-31 @ 21:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0