Jubileumsjogg

Igår firade gbgjogg årsdag tillsammans med Grötlunkarna. Eftersom vi delar stuga så passade det utmärkt att också göra gemensam sak av festligheterna eftersom de fyller två år i dagarna. Förtäringen och spektaklet runt omkring kan ni med all säkerhet läsa om på http://grotlunkarna.blogg.se och i denna blogg rapporteras det som vanligt om löpningen och statistiken däromkring.


Karta

Low score

Denna kväll sattes tre rekord:
  1. Deltagarrekord - Vi var sex löpare som sprang åttan tillsammans och alla kom i mål inom ett spann av en minut.
  2. Hastighetsrekord uppför sirapsbacken som tornar upp sig efter drygt 6 km. Christer och Samir slet sig från övriga fältet under 500 meter i ett försök att knäcka varann. Utpumpade stod vi sedan där och förundrades över genomsnittstiden på 3:47 min/km!
  3. Lågtemporekord. Gårdagens gemensamma lunk genomfördes på ny maxtid, 47 minuter och 37 sekunder. Det är nytt rekord med över sex minuter samtidigt som pulsen nådde nytt bottenrekord, 138 slag (76%) i genomsnitt.


Nu 12 timmar efter kalaset så är vi tillbaks i någorlunda form men löparskorna får vila, åtminstone tills imorgon. Stort tack till värdarna för ett glad kväll - det är inte varje måltid som består av både havregrynsgröt och champagne!

/ g b g j o g g    - Samir

Kommentarer
Postat av: Heidar

Tack för senast boys. Gött mos att vi fick ner er snitthastighet i Sportstracks lite. Det var ett himla trevligt 1-års respektive 2-årsjubileum.Jag har äntligen fått lagt upp lite bilder att beskåda på grotlunkarna.blogg.se.Välkomna...H

2008-11-16 @ 13:45:49
Postat av: Samir

Tack för länken! Jag vidarebefordrar till Christer.

2008-11-16 @ 21:26:44
URL: http://gbgjogg.blogg.se/
Postat av: Motionscykel

Mycket löpning är det./Pelle


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0