Löparträff

Christers efterlängtade come back för nu anses vara avklarad. Idag tog sig den gamle (nåja) giganten runt Skatåsåttan på  strax över 36 minuter, bara några få steg bakom undertecknad. Därmed är myten om att man inte kan konservera kondition överbevisad.Dagens pass började som ett mittemellanlöp med ett snacktempo på runt 4:50 min/km. Strax efter halva sträckan beordrade Christer tystnad och skruvade sedan upp tempot rejält - raksträckan utmed Stora Delsjön sprangs med 3:55 min/km i snitt och totalen hamnade någonstans runt 4:35 beroende på vilken klocka man litar på. Nästa gång är det kanske läge för ett riktigt fartpass...

...eller så är det dags att lugna ner tempot och vara tacksam för att båda är tillräckligt hela för att kunna springa igen.Idag sprang jag förresten på (inte med) Grötlunkarna för första gången. Trots att vi delat stuga i ett år så har vi lyckats med konststycket att alltid träna vid olika tillfällen. Som man kan utläsa i deras blogg så är de ett gött gäng med en laid back mantalitet. På under fem minuter hade deras dekadens spridit sig till gbgjoggarna och plötsligt satt vi allihop och drack öl efter träningen. Tänka sig! Mycket trevligt var det i alla fall och vi ser fram emot att få bjuda igen - vem vet , kanske kan vi sprida lite tävlingsinstinkt och få igång lite inspirerande rivalitet mellan löparklubbarna?


På med mössan, nu bär det nedför på kvicksilverskalan.


/ g b g j o g g    - Samir

Kommentarer
Postat av: Garminbjörnen GL 2

4,50/km Snacktempo,Grötlunkarnas snacktempo ligger runt 6 min/km. Och skulle det gå snabbare än 5,35/km så riskerar man avstängning. Bra kämpat men akta hälsenan Christer.

2008-11-05 @ 22:40:19
Postat av: Samir

:) Vi pressar ständigt vårt snacktempo till nya höjder. Sen att vi inte förstår vad den andre säger är en helt annan sak. Det brukar finnas tid i stugan att översätta.//S

2008-11-05 @ 22:47:15
URL: http://gbgjogg.blogg.se/
Postat av: Heidar

Det börjar med en bärs å sen så sitter ni där med cashewnötterna..........gött å se i stugan boys...vi syns igen. :-)

2008-11-05 @ 23:53:13
Postat av: Christer

Tack för all omtanke och farthållning. Kan meddela att hälsenorna känns bra idag. De behövde sig nog en riktig duvning. Men nu får det nog bli en vecka med lägre tempo.

Idag är det hopp och skutt på Friskis och sen är det helg med cashew och nåt därtill.

Ses nästa vecka hoppas jag.2008-11-06 @ 07:03:27
URL: http://gbgjogg.blogg.se/
Postat av: Lena

Känns skönt att veta att man kan konservera formen;)

2008-11-06 @ 10:57:05
URL: http://familytrainingcamp.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0